دیپکول LQ ULTRA، خنک‌کننده‌ای با نمایشگر ۴ بخشی

دیپکول با معرفی سری جدید LQ ULTRA بار دیگر نشان داد که در دنیای خنک‌کننده‌های مایع AIO به دنبال ترکیب فناوری و زیبایی است. این خنک‌کننده‌ها که در دو مدل LQ240 و LQ360 عرضه شده‌اند، نه تنها عملکرد فوق‌العاده‌ای در کاهش دمای CPU دارند، بلکه ویژگی‌های مدرن و هوشمندی نیز با خود به همراه دارند.

نمایشگر هوشمند ۴ بخشی روی واتربلاک

یکی از جذاب‌ترین قابلیت‌های این سری، نمایشگر دیجیتالی چهاربخشی روی بلاک واتر پمپ است. این صفحه‌نمایش قادر است اطلاعاتی مانند دمای پردازنده، میزان مصرف برق، درصد استفاده از CPU و فرکانس لحظه‌ای را به‌صورت زنده نمایش دهد. این نمایشگر به‌صورت مغناطیسی متصل شده تا بتوان آن را مطابق با جهت نصب بلاک تنظیم کرد؛ ویژگی بسیار کاربردی برای کسانیکه به زیبایی اهمیت می‌دهند.

بهبود عملکرد پمپ و فن‌ها

عملکرد پمپ در مدل جدید بهبود یافته و اکنون با سرعتی تا ۳۶۰۰ دور در دقیقه و بهره‌گیری از موتور سه فاز با طراحی بهینه، جریان مایع را بهتر از همیشه به گردش در می‌آورد. علاوه‌بر این، فن‌های موجود با طراحی تمام مشکی و سرعتی تا ۲۵۰۰ دور، حجم هوای بالا و فشار استاتیک قوی تضمین می‌کند که سیستم حتی در شرایط سنگین نیز خنک و پایدار باقی می‌ماند. همه این قدرت در سکوتی نسبی ارائه می‌شود؛ چرا که سطح نویز در حداکثر حالت، تنها ۳۵ دسی‌بل است.

رادیاتورهای آلومینیومی با ابعاد استاندارد ۲۴۰ و ۳۶۰ میلی‌متری و سازگاری با جدیدترین سوکت‌های اینتل و AMD از جمله LGA 1851 و AM5، این خنک‌کننده را برای نسل جدید سیستم‌های حرفه‌ای ایده‌آل می‌کند.

خنک‌کننده‌های دیپکول با ۲۴ ماه گارانتی الماس رایان ایرانیان در دسترس کاربران گرامی قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید